Zijn er gevonden voorwerpen?

Voor gevonden voorwerpen kan je tijdens openingstijd van de club langskomen. Check op de website of onze Facebook pagina wanneer wij geopend zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar info@clubpoema.nl. Het opvragen van gevonden voorwerpen via Facebook is niet mogelijk.


Is er een garderobe?

Wij maken gebruik van kluisjes. Dit betekent dat je aan het begin van de avond een kluisje bij ons huurt en je de hele avond bij je spullen kunt als dat nodig is. Ook ben je er zeker van dat alles wat jij in je jaszakken hebt zitten, er ook in blijft zitten. Het is verplicht om je jas op te bergen in een kluisje.


Wat kost een kluisje?

Een kluisje kost normaal €5,- op studenten avonden (dinsdag, woensdag en donderdag) zijn ze met korting beschikbaar voor €3,-


Wat is de minimum leeftijd?

18 jaar, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.


Heb ik binnen bereik met mijn mobiele telefoon?

Het bereik binnen is slecht, er zijn enkele sweetspots bij de entree waar je bereik hebt maar dit hangt vooral af van de drukte. Wij bieden gratis wifi aan waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld berichten via WhatsApp te versturen en te ontvangen.


Is er WIFI in de Poema?

Ja, er is gratis wifi beschikbaar in de Poema. Maak verbinding met het netwerk en log in via je browser.


Waar kan ik tickets kopen?

Op onze vaste avonden is er geen voorverkoop. Entreeprijs kan enkel aan de deur worden afgerekend. Door de weeks (dinsdag, woensdag, donerdag) is de toegang op reguliere avonden gratis.

Evenement gebaseerde feesten hebben vaak wel voorverkoop, hou hiervoor de Facebook van Club Poema in de gaten.


Kan je roken in de club?

Ja, er is binnen een aparte rookruimte in de club. Buiten roken is niet toegestaan.


Is Club Poema toegankelijk met een rolstoel?

Helaas niet, wij bevinden ons in een kelder in de binnenstad met maar één reguliere entree, een lange trap naar beneden.


Waar kan ik de huisregels vinden?

De huisregels hangen bij de deur van de club en kan je hier online vinden: http://clubpoema.nl/huisregels