Sublunary is about releasing music straight from the heart that brings people back together, making us realise we are all one, on the same planet, beneath the same moon.

Sat 14/11/15

Techhouse Begonnen als een klein initiatief ergens in een dorp nabij Utrecht... Maar inmiddels is Sublunary uitgegroeid tot een volwassen clubavond waarbij net even anders wordt geprogrammeerd dan in de rest van Midden-Nederland. Op 14 November is het wederom tijd dat Sublunary Poema RAW voor een nacht overneemt. Verwacht een donkere, duistere avond met de beste minimal en deep tech. Hypnotiserende grooves gedreven door een diepe bassline, gecombineerd met vage percussie en doordringende synths.

Sat 23/05/15

Techhouse Op Zaterdag 23 Mei is Sublunary voor de tweede keer terug in de technotempel van Utrecht. Verwacht wederom een donkere, duistere clubavond met de beste minimal, deep tech house en dubtechno. Een nieuw en verfrissend geluid, zoals je die op dit moment nergens anders in Utrecht zult tegenkomen. Terwijl de beats door je lichaam dreunen zullen ook je ogen niets tekort komen met een aankleding die als eye-candy op je netvlies zal worden geprojecteerd.

Sat 14/02/15

Na vijf uitverkochte edities in Soest is het tijd om het wat groter aan te pakken. De Utrechtse techno tempel Poema vormt 14 Februari 2015 het decor voor een nieuw Sublunary event.

Verwacht een donkere, duistere clubavond met de beste minimal, deep tech house en dubtechno. Een nieuw geluid in Utrecht, met artiesten van de bovenste plank. Terwijl de beats door je lichaam dreunen en je oren verwennen zullen ook je ogen niets tekort komen met een aankleding die als eye-candy op je netvlies zal worden geprojecteerd.