44BASS brought to you by Wouter S. The best UK House, Bass and Garage. We just like good music and big atmosphere in the crowd!

Sat 12/12/15

UK-house Oh yes. Wie jarig is trakteert.

Fri 18/09/15

UK-house Approaching its two years anniversary, 44BASS has won the hearts of many and will continue to propagate the UK-bass/garage sound through its affiliated artists.
In Utrecht, two shows are planned this Fall, both highlighting different aspects, yet containing the specific party vibes that have made every edition up to this date a success.

Sat 30/05/15

UK-house 44BASS gaat door op de UK-garage toer! Een programmering voor de echte heads zonder het feestgehalte uit het oog te verliezen. Uit Groot-Brittannie komen deze editie maar liefst drie pioniers overvliegen die de underground scene nog steeds duidelijk bepalen. Wij presenteren u: DJ Q, DJ Haus en DJ Caspa. Natuurlijk is co-organisator Wouter S van de partij en schuift Slapfunk's grootste talent Julian Alexander voor een tweede keer bij ons aan. En omdat zijn diensten vorige keer niet misstonden is hij terug, 'HYPE FUNK' MC Roga!

Sun 17/05/15

UK-house De zon laat zich in deze tijd van het jaar wat vaker zien en dat betekent ieder jaar weer: de zomer is in zicht! Voordat 44BASS er voor een seizoen uitstapt om in september terug te komen met een monster-editie – Shadow Child (UK), Hannah Wants (UK), Jacob B (PL), Wouter S & Locklead (NL) – doen we nog één feestje om het af te leren.

Sat 04/04/15

UK-house Denk je aan garage-house, dan denk je aan Jeremy Sylvester. Met meer aliassen dan op één hand te tellen is, wordt hij vanaf de jaren 90’ gezien als één van de meest invloedrijke producers in de UK-house/garage sound. Vandaag de dag nog vliegen LP’s van hem de wereld over in de platentassen van de nieuwe generatie DJ’s.
De 6e editie van 44BASS staat onder anderen in het teken van één van de grondleggers van de huidige UK-house/bass sound. De diversiteit aan projecten waar Jeremy Sylvester aan heeft gewerkt is zo uitgebreid dat wij bij deze een greep uit zijn aliassen hebben gedaan ter overzicht:

Sat 13/12/14

UK-house Wow. Wat een jaar hebben we achter de rug. Het was soms welbewogen, maar daarom niet minder bijzonder. Een goed voornemen voor 2015 is om hetzelfde streven naar kwaliteit te behouden als dat we nu hebben. Maar voordat we het nieuwe jaar ingaan, geven we er nog een extra harde klap op; dames en heren, wij presenteren u: DJ EZ en Low Steppa.

Sat 20/09/14

UK-house Shit's going down zaterdag 20 september! Want Shadow Child komt het goed maken in POEMA; en dat niet alleen, want niet 1, niet 2, maar liefst 3 internationale headliners voor het eerst in een Utrechtse club: Shadow Child (UK), Hannah Wants (UK), Jacob B (PL). Uiteraard zijn bloedtoppers en 44BASS' eigen Wouter S en Locklead van de partij om de tent in de laatste uurtjes in de fik te zetten! Yes, 44BASS is terug!

Sat 22/03/14

UK-house Poema's nieuwste party concept, dat in samenwerking met Utrechtse DJ / producer Wouter S. er naar streeft de zware, doch funky baslijn house podium te bieden, is terug! Ditmaal zijn onder meer het Britse duo Bicep uit Belfast (UK) de ceremoniemeesters voor een nacht waarin jullie prettige feestgangers tot in de vroege uurtjes onder invloed zullen worden gebracht en volledig los kunnen laten in onze danskelder. 44BASS in your face!

Sat 14/12/13

UK-house In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child. Wouter S. neemt jullie mee naar een nieuwe wereld waar deephouse, dub, garage en old skool house bij elkaar komen. Dit is een nacht die in koeienletters in de agenda kan, want dit mag absoluut niet gemist worden!