coming soon

Sat 12/09/15

House Zaterdag, 12 september. De dag waarop het gras wederom de donkere krochten van Poema RAW blauw zullen doen kleuren.  Terug voor weer een ronde goede muziek, met een hele fijne verzameling plaatjesdraaiers die er niet om liegen.

Sat 06/09/14

Blauw Gras is terug voor weer een ronde goede muziek; levende house-legende GERD en opkomend duo uit Arnhem New Jack City schitteren primetime en worden ondersteund door new house-kid on the block Marcredi en Blauw Gras' eigen inhouse held Bridge The Gap.
Eerder dit jaar werd Club Poema nog gesloopt door DJ's Sidney Charles en Patrick Topping onder leiding van Blauw Gras. De kans is groot dat het zaterdag 6 september wederom raak is. Tot dan!

Fri 11/04/14

Op 11 april slaan Ad Infinitum en Blauw Gras de handen in ineen voor een hele bijzondere ontmoeting tussen beide concepten. Hierbij verklaren ze elkaar hun gezamenlijke liefde voor hetgeen waar zij voor staan: HOUSE.

Een avond met muziek van de bovenste plank en een blik aan artiesten om werkelijk je vingers bij af te likken. Dit alles in de sfeervolle donkere ambiance van Utrechts finest: Poema.