Locatie & Verhuur

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event? Voor het organiseren van een receptie, gala, borrel, relatiedag, beurs, professionele presentatie of een knallend (bedrijfs)feest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de mensen, middelen en de flexibiliteit in huis om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Conceptontwikkeling
Poema is een jonge, frisse en enthousiaste organisatie waarbij exclusiviteit, originaliteit, en plezier voorop staan. Wij denken graag met u mee om uw event tot in de details uit te werken en te verzorgen. Samen komen wij dan tot een uniek concept dat geheel afgestemd is op uw budget en wensen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt en dat ook uzelf zorgeloos kunt genieten van het event.

Visie
Onze visie is dat ieder evenement, groot of klein, uniek en exclusief moet zijn. Om deze reden verzorgen wij alleen events op maat, waarbij alles mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat uw idee, met hulp van onze professionals tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen uit te laten komen, hierbij staan creativiteit, innovatie en exclusiviteit voorop.

Faciliteiten
Poema heeft onder andere een spetterende licht- en lasershow, de beste geluidsinstallatie, multimedia-apparatuur en keuze uit verschillende thema's, grote artiesten of livebands. Poema biedt perspectieven in overvloed, voor feesten of partijen van 100 tot 600 personen dat in meerdere dagdelen kan plaatsvinden. De faciliteiten voor een topevenement zijn ruimschoots aanwezig. Vanaf het moment dat u bij ons een aanvraag doet, maken wij een afspraak op onze locatie, zodat u deze gelijk kunt bezichtigen en uw wensen kenbaar kunt maken.

Ligging
De goede ligging is een absoluut pluspunt, Poema is gevestigd in hartje Utrecht, op slechts 5 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station. Met de auto is er voldoende parkeermogelijkheid. Parkeergarage Vredenburg ligt op 50 meter afstand van onze locatie.

Informatie
Stuur voor meer informatie of bij interesse een mail naar info@clubpoema.nl