borrel.png

Borrels

Of het nu gaat om een verjaardagsborrel of met collega’s de week goed afsluiten? Elke borrel van 10 tot 700 man kan in Club Poema. Wij hebben twee aparte zalen die samen een groot geheel kunnen creëren. Afhankelijk van het tijdstip en de grote van de groep doen we over huur of bargaranties niet moeilijk. Neem contact op via info@clubpoema.nl en vraag naar de voorwaarde!


Verenigingen

Bij Poema kan alles! Wil jij met je vereniging iets organiseren in Club Poema, dan kan dat voor de scherpste tarieven van Utrecht. Denk hierbij aan (constitutie) borrels, een bier cantus, band avondje, date diners, ALV’s en nog veel meer. Wij zorgen voor het goedkoopste bier voor Utrecht!

Goed om te weten, we hebben al veel faciliteiten in Club Poema aanwezig. Bierbanken en tafels nodig? Got it! Microfoon en projector nodig? Got it! DJ gear en toffe lampen nodig? Got it! Hier kunnen jullie gratis gebruik van maken!

Neem contact op via info@clubpoema.nl om er achter te komen wat er allemaal mogelijk is!

Voor verenigingen die vast bij ons komen behoord sponsoring ook tot de mogelijkheden.


schoolgala.jpg

Hele tent afhuren?

Wil je Club Poema volledig afhuren voor je eigen evenement? Ook dit is mogelijk, denk hierbij aan schoolfeesten en gala’s, bedrijfsfeesten of andere activiteiten. Wij zijn beschikbaar voor verhuur buiten onze vaste club nachten. Wij bieden scherpe tarieven voor zowel overdag, de vooravond alsmede onze beschikbare nachten.

Informeer via info@clubpoema.nl naar de voorwaarden en mogelijkheden